lördag 24 september 2011

Carolina Gynning tipsar om ricinolja

Ricinoljan är slut i Ecodeas webshop. Detta är en effekt av att Carolina Gynning bloggade om ett hårtips där hon använder ricinolja som inpackning. Hon skriver att håret kommer att växa 4 cm i månaden i stället för 1 cm och att håret får en grym kvalitét. Man masserar in oljan i hårbotten och drar ut den i längderna. Låt sitta minst en halvtimme. Tvätta sedan ur med ett ekologiskt schampo. Upprepas tre gånger per vecka.

Jag har själv inte testat detta så jag kan inte styrka att det fungerar men det kan vara värt ett försök. Att håret får bättre kvalitét kan jag däremot förstå. Ekologiska vegetabiliska oljor som inpackning är nyttigt och välgörande för håret och hårbotten.Vilken typ av olja skall jag använda?

  • Kallpressad ekologisk ricinolja är den absolut bästa! Det är det absolut lyxigaste för håret. Den är fri från bekämpningsmedel och innehåller massor av näring för håret.

Har du testat? Fick du längre hår och bättre kvalitét? Kram / Linda


2 kommentarer:

  1. Hej. Har inte testat heller men det låter lockande. Tänk vilket inflytande kändisar har! Utan att inte riktigt veta om det. Vi kan ju hoppas på att Carolina Gynning blir mer och mer intresserad av ekologisk hudvård. /Nadja

    SvaraRadera
  2. Hej Nadja! Just det! Bra kommentar! Vi kan ju alltid gå in och tipsa på hennes blogg. Med massor av ekotips. Många bäckar små.. / Linda

    SvaraRadera