onsdag 5 oktober 2011

Tabu..

Kör en favorit i repris från gamla bloggen :-)

Intimprodukter är ett ämne som är lite tabu att prata och informera om.. Många har dock väldigt många funderingar om dessa produkter.

De flesta glidmedel innehåller ingredienser från bensinindustrin. Dessa produkter smörjer vi sedan direkt på våra skira slemhinnor i underlivet. Fel sorts intimprodukter kan orsaka dålig lukt, klåda och irritation i underlivet. Undvik även starka tvålar och färdigparfymerade intimtvättlappar! Byt ut intimtvålarna mot vanlig ekologisk olivolja som är milt rengörande men samtidigt återfuktande! Använd bara ekologiska glidmedel innehållande snälla ingredienser från växtriket så minskar du risken att få besvär i underlivet.Ekologiskt glidmedel - Lemon/Lime

Har ni funderat på det här med intimprodukter??Är det något ni saknar i kategorin ekologisk intimvård?

Hoppas att ni får en underbar dag! Kram // Linda

3 kommentarer:

 1. Jag saknar en naturlig intimtvål. Har inte testat olivolja än då jag är lite tveksam till det.

  SvaraRadera
 2. Hei,så mye spennende produkter.

  "De flesta glidmedel innehåller ingredienser från bensinindustrin"
  Jeg blir fortvilet,er det svaret på kviser i ungdommen?! :)
  Du må ha en underbar dag Linda,å håper att krykkene ikke gjør det altfor svårt for deg om dagene..flyg inte på ett smörjmedel.
  Kommer tilbake jeg!Vi snakkes.

  SvaraRadera
 3. Kaisa.. Tvål är väldigt starkt. Verkligen jättestarkt för de tunna slemhinnor vi har i underlivet. Vi behöver ett naturligt skydd för att inte få massa bakterier i underlivet. Det tvättas bort om man använder tvål. Därför är olivolja det bästa i nuläget. Fett löser fett och till och med smuts. Så tills vi hittar en bra ekologisk mild intimrengöring bör vi enbart använda olivolja eller anna vegetabilisk olja.
  Anonym.. Tack snälla! Ja, det kan vara så tyvärr.. Kanske i kombination med felaktig rengöringsrutin. Varmt välkommen tillbaka!
  Kram på er! / Linda

  SvaraRadera