tisdag 17 april 2012

Ekologisk hudvård växer!

Läser glädjande nyheter på Hannas blogg Naturligt Snygg!
Hela 14 % har den gröna skönhetsbranschen ökat per år under de senaste fem åren. Och man räknar med ytterligare ökningar med 10 % per fram tills år 2016. Helt fantastiskt ju!

Det här märks faktiskt. Reklam med ekologisk hudvård på tv ökar. Det syns mer nyhetsartiklar i tidningar och har även varit några inslag om ekohudvård på tv..Så visst händer det grejer!

I Fristad där jag har butik har jag mötts av kommentarer som att det jag håller på med är hokuspokus och att det är svindyra produkter. Tyvärr har dessa kommentarer kommit från människor som inte ens har varit inne och sagt hej i min butik. Har även fått kommentarer på att det här med ekologiska produkter inte fungerar i en sådan liten ort som Fristad. Att det bara är storstäder som lyssnar på sånt.. Vaddå sånt? Skulle vi som bor på landet ha ett mindre eller inget behov alls av ekologiska produkter?

Men större delen av det jag hör är positivt! SÅ många människor som är tacksamma och glada för att min butik finns! Jättemånga människor som tackar för att jag har kunnat hjälpa dem på något sätt! Otroligt många som håller med om att ekohudvård inte alls är dyrare.. Det här ger mig energi! Helt underbart!

Nu hoppas vi på att den här uppåtgående ekotrenden når Fristad/Borås på studs.. :-) Och att alla Fristábor och Boråsare vågar komma in och säga hej i min butik..!

Har ni upplevt det här där ni bor? Att vårt köpbeteende är olika beroende på om vi bor i storstad eller på landet?

Hoppas att ni får en underbar dag!
Kram / Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar