onsdag 18 april 2012

Nyfiken på denna bok..

Var inne på Lisen Sundgrens blogg och läste ett inlägg om ett boktips. Jag blev riktigt nyfiken på den här boken som hon tipsar om.. 

Så här skriver Lisen om boken:

Boken utspelar sig bland blomsterodlingar och vingårdar i norra Kalifornien. Maskrosbarnet Victoria Jones har sedan hon var nyfödd skickats mellan olika fosterhem vilket gjort henne skygg, misstänksam och har svårt att knyta an till och lita på människor. Hon förföljs också av en mörk hemlighet som gör att hon ständigt flyr närhet och vägrar slå rot. Det enda som intresserar henne här i världen är det viktorianska blomsterspråket! Genom växterna börjar hennes väg in i livet, i kärleken och en blomstrande (!) framtid. Likt en skadad växt som med kärlek och omsorg sakta rätar på sig, vänder ansiktet mot solen och slår ut i all sin prakt. På omslaget står ”Alla kan växa och bli något vackert”. Det kan man inte bli påmind om nog ofta!

Har ni något bra boktips inför våren och sommarens lata dagar?
Kram / Linda 

1 kommentar:

  1. Jag blev också nyfiken på den! Mina boktips för närvarande: Den väntade, Kärlekens bok och Diktarfursten av Katherine McGowan och Lucy Dillons böcker, lättsam feelgood!

    SvaraRadera