Om Linda

Jag heter Linda och är 33 år. Bor med min man och våra två söner i Fristad utanför Borås.
Jag är utbildad ekologisk hudvårdsterapeut och har öppnat en webshop samt en ekosalong/butik i Fristad. Innan dess har jag jobbat både som säljsupport och säljare på ett tryckeri som heter Bording.

Jag är en lugn och glad livsnjutare som älskar att utvecklas med min omgivning. Tillbringar helst tid med min familj i trädgården och pysslar gärna med lite av varje. Gilla att ha många bollar i luften och att driva igenom projekt.Tycker att det är kul att koka ihop egna hudvårdsprodukter utan konserveringsmedel och drömmer om ett växthus som fungerar även på vintern...

Min resa inom ekohudvård började då jag insåg vilka ingredienser som används i hudvårdsprodukter till bebisar och jag blev "frälst" inom ekologisk hudvård först när min yngste son fick mjölkallergi. Rekomendationerna var först att smörja med petroleumbaserade produkter, senare togs ett allergitest som inte påvisade mjölkallergi. Jag trotsade allergimottagningen.. vägrade smörja med annat än ekologiska hudvårdsprodukter och testade mjölkfritt. Magbesvären lindrades direkt och eksemet var borta på några veckor!!Det är detta jag vill förmedla! Jag vill lära och inspirera människor att byta ut sina hud- och hårvårdsprodukter till ett mer miljö- och hudvänligare alternativ men samtidigt våga lita på sin intuition. Jag vill att människor skall ha respekt och förståelse för att vår hud vill och försöker berätta för oss hur vi mår.

Sköt om er och var rädda om varandra! // Linda

Ni når mig på linda@ecodea.se eller telefon 0730-775757